Maak een afspraak | Neem contact op

Fysio voor nekklachten in Groesbeek

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Fysio voor nekklachten Groesbeek

 

Bij Fysio Groesbeek zijn we gespecialiseerd in diverse vormen van fysiotherapie en helpen we u onder andere met fysio voor uw nekklachten bij een van onze praktijken in Groesbeek. Het hebben van nekklachten is erg vervelend en kan een belemmering zijn voor uw dagelijkse bezigheden. Weet u niet goed waar de klachten vandaan komen en wilt u dit goed laten onderzoeken? Of weet u juist wel wat de oorzaak is en zoekt u een passende behandeling? Wat uw situatie ook is, wij helpen u graag verder!

Maak uw afspraak

Welke behandeling bij fysio voor nekklachten bij ons in Groesbeek past bij u?

De behandelingen bij fysio voor nekklachten bij onze praktijken in Groesbeek zijn per persoon verschillend. Het is namelijk afhankelijk van uw klachten, de oorzaak en uw gezondheid wat de beste behandeling is. Daarom voeren wij altijd eerst onderzoek uit. We bespreken uw situatie en klachten en bekijken waar de klachten vandaan komen. Op basis daarvan stellen we samen met u een passend behandelplan op. Door middel van fysiotherapie in onze praktijken in combinatie met effectieve oefeningen voor thuis, zullen de klachten verminderen of zelfs volledig verdwijnen.

Kom met al uw klachten naar onze praktijken

Naast fysio voor nekklachten kunt u bij ons in Groesbeek ook terecht voor de behandeling van onder andere schouderklachten en rugklachten. Ook voor voetklachten kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben onze fysiotherapeuten diverse specialismen, zoals geriatriefysiotherapie en sportfysiotherapie. Wat uw klachten ook zijn, bij ons zit u helemaal goed. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op 024-7850974, stuur een e-mail naar info@fysiogroesbeek.nl of vul ons contractformulier in.

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak