Maak een afspraak | Neem contact op

Sportfysiotherapie in Groesbeek

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Sportfysiotherapie

 

Sportfysiotherapie bij een van onze praktijken in Groesbeek, nabij Molenhoek en Malden, speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Onze sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer willen sporten. De fysiotherapeut begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. Daarom is sportfysiotherapie bij onze praktijken in Groesbeek, nabij Molenhoek en Malden, heel belangrijk, zeker voor sporters uit de regio.

Maak een afspraak bij onze praktijken

Wij helpen u graag weer beter te bewegen en sporten door middel van onze gespecialiseerde behandelingen. Naast sportfysiotherapie zijn wij ook bedreven in kinderfysiotherapie en geriatriefysiotherapie. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 024-7850974 of door een e-mail te sturen naar info@fysiogroesbeek.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een behandeling op maat.

Maak uw afspraak

Sportfysiotherapie in onze praktijken in Groesbeek, nabij Molenhoek en Malden

De meeste klachten die we in de sportfysiotherapie zien in onze praktijken in Groesbeek, nabij Malden en Molenhoek, zijn blessures aan de knie, enkel, voet en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Sportfysiotherapeuten werken vaak in een speciaal ingerichte praktijk of een sportmedische afdeling van het ziekenhuis. Steeds vaker zijn ze werkzaam bij sportverenigingen en in dienst van sportbonden. Ook werken ze veel en intensief samen met andere disciplines in de zorg, zoals sportartsen, chirurgen, sportmasseurs en verantwoordelijken voor het arbobeleid bij bedrijven. Bij Fysio Groesbeek is dit ook het geval. U kunt bij onze praktijken in Groesbeek, niet ver van Molenhoek en Malden, terecht voor uw behandelingen op het gebied van sportfysiotherapie.

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak