Maak een afspraak | Neem contact op

Fysiotherapie bij knieklachten in Groesbeek

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Fysiotherapie knieklachten Groesbeek

 

Fysiotherapie is bij knieklachten onmisbaar, dus schakel een deskundige fysiotherapeut uit Groesbeek in. Zo’n fysiotherapeut is Fysio Groesbeek. Bij onze praktijken werken verschillende specialisten met elk hun eigen specialisme. Zo kunt u ook met knieklachten terecht bij een van onze praktijken voor fysiotherapie in Groesbeek.

Maak uw afspraak

Persoonlijke fysiotherapie bij knieklachten in onze praktijken in Groesbeek

U kunt bij Fysio Groesbeek terecht met diverse klachten, zoals knieklachten of rugklachten. Ook verzorgen wij graag fysiotherapie tijdens revalidatie. Voor iedere patiënt hebben wij een persoonlijke benadering, met een eigen behandelplan. We bekijken hoe uw knieklachten zich manifesteren en belangrijker nog, waar zij vandaan komen. Op deze manier komt u zo snel mogelijk van uw knieklachten af, en dat dankzij goede fysiotherapie bij onze praktijken in Groesbeek. Ook wordt u behandeld op een manier die prettig voor u is, want wij geloven dat deze werkwijze bijdraagt aan uw hersteltijd. Deze wordt namelijk danig verkort.

Plan een intakegesprek in

Heeft u last van knieklachten en wilt u met hulp van deskundige fysiotherapie er snel vanaf? Maak dan een afspraak voor een intake bij onze praktijken. We bekijken dan in overleg met u hoe we met fysiotherapie in een van onze praktijken in Groesbeek uw knieklachten zo snel mogelijk kunnen verhelpen. U maakt een afspraak door contact op te nemen, bel hiervoor naar 024-7850974.

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak