Maak een afspraak | Neem contact op

Fysiotherapie nabij Malden

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Fysiotherapie Malden

 

Voor fysiotherapie in regio Malden gaat u naar Fysio Groesbeek. Deze veelzijdige praktijken bestaan uit een 5-koppig team inclusief eigenaresse, heeft zeer veel expertise in huis en biedt u graag de best mogelijke zorg, verleend door een deskundige fysiotherapeut bij u in de buurt in Malden. Zo kunt u hier terecht wanneer u problemen ervaart met bewegen, sportblessures en vele andere zaken.

Maak uw afspraak

De beste fysiotherapie in regio Malden

Als u in het dagelijks leven last heeft met bewegen of andere zaken, is dat erg vervelend. Blijf niet te lang wachten en kom voor fysiotherapie in de buurt van Malden naar een goede fysiotherapeut van Fysio Groesbeek. In onze praktijken helpen wij u met vele problemen, zoals:

Doordat wij contact hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars, worden veel van de behandelingen die u bij ons krijgt vergoed. Voor ieder specialisme hebben we een fysiotherapeut in huis in onze praktijken in Malden, denk hierbij aan sportfysiotherapie. Onze kinderfysiotherapeute is zeer gespecialiseerd en heeft jarenlange ervaring. Wij behandelen alle kinderen van 0 tot 18 jaar en beschikken over een zeer kindvriendelijke ruimte, waar de ontwikkeling optimaal gestimuleerd wordt.

Neem snel contact op voor uzelf of uw kind(eren)

Als u of uw kind ergens last van heeft is het zaak dat u daar naar laat kijken door een deskundige fysiotherapeut in onze praktijken in Malden, voordat het erger wordt. Neem snel contact op voor fysiotherapie in regio Malden, verleend door een kundige fysiotherapeut door te bellen naar: 024-7850974.

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak