Maak een afspraak | Neem contact op

Fysiotherapie nabij Molenhoek

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Fysiotherapie Molenhoek

 

Zoekt u naar een praktijk voor fysiotherapie in regio Molenhoek, met een goede fysiotherapeut? Fysio Groesbeek ontvangt u graag voor vele soorten behandelingen. In onze gespecialiseerde en kleinschalige praktijken, waar een 5-koppig team werkzaam is, kunt u terecht wanneer u last heeft bij het bewegen of wanneer u door de sport die u beoefent fysiotherapie nodig heeft. Voor iedere expertise hebben wij de juiste fysiotherapeut in onze praktijken nabij Molenhoek.

Maak uw afspraak

De meeste geschikte fysiotherapie in de buurt van Molenhoek

Wanneer u dagelijks in uw leven last ondervindt tijdens het sporten of bewegen, dan kan dat zeer onprettig zijn. Het is daarom erg belangrijk dat u snel voor fysiotherapie in de buurt van Molenhoek komt naar Fysio Groesbeek, waar altijd een deskundige fysiotherapeut aanwezig is. In de praktijken kunt u voor vele zaken terecht, waaronder:

Ook kinderen die moeite hebben met een fijne of grove motoriek en andere problemen, kunnen terecht bij Fysio Groesbeek. Onze gespecialiseerde kinderfysiotherapeute heeft jarenlange ervaring en werkt vanuit onze kindvriendelijke behandelruimte. Ook voor kinderen is er dus een goede fysiotherapeut in de buurt van Molenhoek. Vanwege het feit dat wij goed contact hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars, worden vele soorten behandelingen in onze praktijken dicht bij Molenhoek gewoon vergoed.

Los de zaken waar u last van heeft op

Maak vandaag nog een afspraak door contact op te nemen via: 024-7850974. Het is zaak dat u of uw kind niet te lang blijft rondlopen met klachten. Onze fysiotherapeut in regio Molenhoek helpt u! Wij zien u graag terug in onze praktijken in de buurt van Molenhoek, waar onze deskundige fysiotherapeut u ontvangt.

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak