Maak een afspraak | Neem contact op

Fysiotherapie voor rugklachten in Groesbeek

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Fysiotherapie voor rugklachten Groesbeek

 

Wilt u fysiotherapie volgen voor uw rugklachten en zoekt u een goede praktijk in de omgeving van Groesbeek? Dan zit u bij Fysio Groesbeek helemaal goed! Het hebben van rugklachten is erg vervelend en kan uw dagelijkse bezigheden belemmeren. Het inzetten van een effectieve behandeling is daarbij dé oplossing. Wij hebben diverse fysiotherapeuten in dienst die bekijken waar de klachten vandaan komen en vervolgens een behandelplan op maat opstellen. Door middel van de juiste behandeling en voldoende begeleiding worden uw klachten aangepakt.

Maak uw afspraak

Een persoonlijk behandelplan tijdens fysiotherapie voor uw rugklachten bij ons in Groesbeek

Met behulp van een intakegesprek bekijken we welke fysiotherapie uw rugklachten kan verhelpen en vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op in een van onze praktijken in Groesbeek. We onderzoeken uw huidige gezondheid, uw klachten en de aanleiding hiervan. Op deze manier komen we tot het beste resultaat. Vervolgens starten we met de persoonlijke behandeling om uw klachten te verminderen. Naast fysiotherapie voor rugklachten kunt u in onze praktijken in Groesbeek ook terecht voor schouderklachten en nekklachten. Daarnaast hebben onze fysiotherapeuten diverse specialismen, waaronder geriatriefysiotherapie en sportfysiotherapie.

Maak een afspraak in onze praktijken

Wilt u fysiotherapie volgen voor uw rugklachten bij ons in Groesbeek? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 024-7850974 of een e-mail te sturen naar info@fysiogroesbeek.nl. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u via deze weg contact met ons opnemen.

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak