Maak een afspraak | Neem contact op

Fysiotherapie voor schouderklachten in Groesbeek

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Fysiotherapie voor schouderklachten Groesbeek

 

Wanneer u fysiotherapie wilt volgen voor het verhelpen van uw schouderklachten, dan zit u bij Fysio Groesbeek, niet ver van Molenhoek, helemaal goed. Wij hebben verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst die samen met u naar uw klachten en gezondheid kijken. Wij hebben veel expertise in huis en maken gebruik van de meeste moderne fysiotherapietechnieken en apparatuur. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen fysiotherapie, waardoor we u de best mogelijke zorg kunnen bieden in onze praktijken in Groesbeek, nabij Molenhoek.

Maak uw afspraak

Hoe ziet fysiotherapie voor schouderklachten eruit bij ons in Groesbeek?

Wanneer u fysiotherapie voor uw schouderklachten volgt in een van onze praktijken in Groesbeek, niet ver van Molenhoek, starten we met een intakegesprek. Hier worden uw klachten en uw situatie besproken. Vervolgens gaat onze fysiotherapeut onderzoeken wat de oorzaak van uw klachten is en hoe het staat met uw huidige gezondheid. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u ook in uw nek, knie of rug klachten heeft en dat dit met elkaar samenhangt. Dit wordt allemaal grondig onderzocht en op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit betekent dat de behandeling afgestemd is op uw klachten. De behandeling is vaak een combinatie van fysiotherapie en afgestemde oefeningen voor thuis. Oefenen is namelijk erg belangrijk, ook wanneer het om schouderklachten gaat.

Neem contact met ons op en maak direct een afspraak

Wilt u fysiotherapie voor uw schouderklachten volgen in onze praktijken in Groesbeek, nabij Malden en Molenhoek? Maak dan direct een afspraak door te bellen naar 024-7850974. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@fysiogroesbeek.nl of om ons contactformulier in te vullen. Ook bij vragen kunt u via deze weg contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder in onze praktijken in Groesbeek, nabij Molenhoek.

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak