Maak een afspraak | Neem contact op

Revalidatiefysiotherapeut nabij Malden

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Revalidatiefysiotherapeut Malden

 

Als u een ingrijpende operatie heeft ondergaan en u een traject van revalidatie in moet, helpt onze revalidatiefysiotherapeut in Groesbeek, nabij Malden, u graag. Bij Fysio Groesbeek werkt er een groot team van verschillende ervaren en deskundige fysiotherapeuten, elk met hun eigen specialisme. Dit is belangrijk, want een uitgebreid revalidatietraject kan bestaan uit diverse onderdelen. U zult bijvoorbeeld spierversterkende oefeningen moeten doen, maar ook behandelingen zoals massages en bijvoorbeeld dry needling kunnen bijdragen aan uw herstel. Voor al deze aspecten kunt u terecht bij Fysio Groesbeek, dé revalidatiefysiotherapeut in Groesbeek, nabij Malden.

Maak uw afspraak

De persoonlijke benadering van de revalidatiefysiotherapeut in Groesbeek, nabij Malden

Wanneer u een revalidatietraject in gaat, is dat natuurlijk nooit te vergelijken met het revalidatietraject van iemand anders. Daarom hebben wij geen standaard draaiboek klaarliggen, maar bekijken wij bij iedereen die onze revalidatiefysiotherapeut bezoekt hoe we hem of haar het best kunnen helpen. We overleggen het gehele proces met u, zodat u zo snel mogelijk herstelt, maar belangrijker nog, op een manier die prettig voor u is. Als u zich prettig voelt in het revalidatieproces, zult u namelijk ook sneller herstellen. Daarom kiest u voor dé revalidatietherapeut en fysiotherapeut in Groesbeek, nabij Malden.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Moet u binnenkort een ingrijpende operatie ondergaan, waarvoor een revalidatietraject noodzakelijk is? Neem dan nu alvast contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat u te zijner tijd de zorg kunt ontvangen die u dan nodig heeft. Neem dus contact met ons op door te bellen naar 024-7850974. Onze specialisten helpen u graag, zodat u snel weer op de been bent.

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak