Maak een afspraak | Neem contact op

Rugklachten behandeling

  • Grote diversiteit aan specialisaties
  • Gemiddeld waarderingscijfer van 9
  • 3 locaties in Groesbeek
Home » Rugklachten behandeling

Met serieuze rugklachten of aanhoudende rugpijn is de juiste behandeling van groot belang. Wanneer u hier last van heeft kan dit een grote impact hebben op veel handelingen in het dagelijkse leven. Erg vervelend en niet vol te houden! Voor die effectieve behandeling kunt u met uw rugpijn of rugklachten terecht bij Fysio 024. Hier zijn meerdere ervaren therapeuten werkzaam, met elk hun eigen specialiteiten en kennisgebieden. Kies voor een effectieve behandeling en begeleiding, en voel u snel beter.

Maak uw afspraak

Rugklachten en rugpijn laten verdwijnen met de juiste behandeling in Groesbeek

Wanneer u voor rugpijn of rugklachten bij Fysio 024 voor een behandeling langskomt, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Hierin worden vragen gesteld over uw gezondheid, de klachten en de aanleiding hiervan. Op basis van deze informatie wordt er een behandelingsplan gemaakt speciaal voor u. Zo kan de fysiotherapeut ervoor zorgen dat u de juiste fysiotherapie behandeling krijgt die uw rugpijn of rugklachten weg zal nemen of flink zal verminderen. Op die manier kunt u snel weer alles ondernemen wat u door uw klachten heeft moeten laten. 

Plan een intakegesprek met onze therapeuten

Blijf niet langer zitten met klachten aan rug of andere delen van uw lichaam! De behandeling van uw rugpijn of rugklachten begint met het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Neem contact met onze praktijk op door te bellen naar 024-7850974 of door een e-mail te sturen naar info@fysio024.nl. Wij denken graag met u mee om tot een passende en effectieve behandeling te komen van uw rugklachten of rugpijn.

Anderen bekeken ook

U kunt terecht op de volgende locaties

Locatie Molenweg

Maak uw afspraak

Locatie Paulus Potterweg

Maak uw afspraak

Locatie Ambachtsweg

Maak uw afspraak